En flot første plads

BOB var en tur i Skjern, hvor vi havde lidt svært ved at stille hold, så derfor også en manglende beskrivelse af kampen. BOB pressede super meget de første 15 min, men kunne ikke få bolden i mål. I stedet er det Skjern, der får tre mål. BOB fortsætter med at have alt spillet i anden halvleg, og det lykkes Maria at få banket bolden i mål en enkelt gang, men mere blev det ikke til. Kampens spiller blev en hårdt kæmpende Camilla.

Anden sidste kamp var kampen om første pladsen, da damerne tog imod Mejdal. Det er desværre først Mejdal, som får scoret på en heldig chance. Kort efter får Lene prikket bolden ind efter en gang klump spil i feltet. Derefter er det Mejdal, som får lavet mål to gange. BOB giver ikke op og Birgitte får banket bolden i mål på et flot langskud. Efter pausen er det Maria, som får sendt en god bold på tværs og Birgitte får bolden ind i mål. Desværre er BOB lidt i deres egen verden eget målet, så Mejdal får lidt for let scoret igen. BOB fortsætter dog med at presse på og holde humøret oppe, og det lykkes Birgitte at banken bolden i mål en gang til. Kampens spillere blev Birgitte og Lene, som kæmpede rigtig godt inde på midten.

Sidste kamp blev derfor afgørende for, hvem der ville slutte på første pladsen. For BOB handlende det om, at kampen mod Vorgod-Barde skulle vindes og der skulle scores så mange mål som overhovedet muligt. BOB damerne er klar fra start og efter et godt pres og flere skud, er det Lena som får skudt bolden mod mål, og rammer Anne på vejen, og går i mål (en tvivl, om hvem af dem som tog målet 😉 ). Kort efter er der et godt opspil mellem Pernille Harrild og Birgitte, hvor Birgitte ender som målscorer. Så er det Lene, som erobrer bolden på midten, som tager en god dribletur op gennem banen og banker den ind. Derefter får BOB et straffe, hvor Jane får lov at skyde, som hun scorer på. Selvom BOB er en mand i undertal, så bliver de ved med at presse, det giver også flere BOB mål, hvor Pernille Harrild på et godt opspil, Lena af to omgange på langskud, Anne på en friløber alle får scoret. Vorgod-Barde får et enkelt mål, inden BOB får scoret to gange til med Birgitte og Lene, som målscorerne. Kampens spiller blev en meget velspillende Sandra.

Grundet de mange mål, så lykkes det også BOB at snuppe førstepladsen, dog med samme antal point som Mejdal, men med den bedste målscorer. En god første halvsæson, hvor sammenspil og det gode humør førte os til top.