40+ sejr i sidste kamp inden ferien

Torsdag aften lagde bane 1 på Brande Stadion græs til sidste runde inden sommerferien, Hammerum kom på besøg. 40+ kampene imod Hammerum er aldrig lette kampe og det blev det heller ikke denne gang.

Optakten til kampen var, som ofte, ret besværlig med en del afbud men det var alligevel et konkurrence stærkt hold som Brande kunne mønstre.

Brande satte sig fra starten på spillet og det var klart Brande der kom bedst fra start. Det skal dog siges at der var langt imellem chancerne…. Den første kom efter 15 min hvor Brande fik tilkendt et straffespark som Herbie tog ansvaret for. Desværre for Herbie læste målmanden hans Panenka forsøg og stod stille og roligt og greb bolden….

Herbie lod sig dog ikke mærke af det brændte straffe for efter 24 min kunne han fortjent bringe Brande foran. Som den klasse angriber han er så stod han det rigtige sted og kunne ubesværet sparke Brande foran.

Resten af kampen forløb som starten med Brande som klart bedst spillende. Den største chance i anden halvleg tilfaldt tilbagevendte Thomas Lund som smart afdriblede målmanden men ind fra siden kom en Hammerum forsvar glidende og tacklede Thomas i absolut sidste øjeblik.

Brande kørte sikkert sejren i hus og kan nu holde sommerpause på gruppens første plads hvor Brande og Herning er stukket helt af i forhold til de andre hold.

Sommerpausen kommer belejligt da Brande efterhånden skal hyre 10-12 fysioterapeuter ind for at klargøre spillerne til kampene efter ferien.

Dagens spiller blev fuld fortjent Michael Laursen som ydede en kæmpe indsats på banen.

Næste kamp for Brande er i uge 33. God sommer til jer alle.