Førstepladsen tilbageerobret

I forårssæsonens næstsidste kamp skulle BOB’s +50-mandskab mandag på besøg hos de seneste års vindere af rækken, Vildbjerg.

Det var gæsterne, der lagde bedst fra land, og indenfor det første kvarter fik de spillet sig frem til 3-4 gode muligheder. Tættest på en scoring var Kai Varisbøl, men hans afslutning blev sparket væk på målstregen.

Efter små 20 minutter faldt 1. halvlegs eneste scoring så: Mikael Lund havde sneget sig bagom Vildbjerg-forsvaret, og han behandlede Bjarne Thisgaards sublime aflevering efter fortjeneste, da han afsluttede første gang og udplacerede værternes keeper.

2. halvleg var mindre end et halvt minut gammel, da Allan Kjærgaard pressede hjemmeholdets forsvarsgeneral til en sjælden fejl: bolden sprang hen til Bjarne Thisgaard, som resolut sparkede bolden forbi Vildbjerg-keeperen, der var kommet lidt for langt ud af sit mål.

Herefter overtog hjemmeholdet styringen, men først 7 minutter før tid fik de reduceret, da Jens Ole Pedersen i BOB-målet kun kunne halvklare, hvorefter en Vildbjerg-spiller var først over riposten.

BOB svarede straks igen, da Michael Laursen sendte en sukkerbold ind til Jørn Eriksen, som steg til vejrs og headede den utageligt ind i det ene målhjørne til 1-3. Et smukt, smukt mål.

Armene var dog dårligt nok kommet ned hos udeholdet, før værterne igen fik reduceret efter et par hurtige kombinationer, som blev afsluttet med et drøn af et spark direkte op i målhjørnet.

Dermed var der scoret tre gange på to minutter, men mere blev det heller ikke til, selvom Jørn Eriksen med et minut igen sagde tak for sidst og spillede Michael Laursen helt fri, men hans afslutning savnede appel.

De tre point sender BOB op på førstepladsen igen inden sidste spillerunde, hvor bundholdet Tjørring kommer på besøg i Brande.

Kampens spiller blev Finn Jensen, som leverede en stor arbejdsindsats ikke mindst defensivt.