Rigtig god holdindsats

BOB – Vorgod Barde

Damerne tog hjemme imod Vorgod-Barde, og det er BOB, som står for det meste i kampen. Efter et par gode forsøg er det Cecilie, som får banket bolden i mål. Lena erobrer kort tid efter bolden på midten og dribler op og scorer. Derefter er det Maria, som to gange får scoret efter gode dribleture op gennem banen samt Camilla på et godt langskud. Inden halvleg kommer Anne også på tavlen, efter lidt klumpspil i felten. Anden halvleg starter med et selvmål af Vorgod-Barde. Fem minutter senere er det Marianne, som presser godt og får scoret. Derefter er det Vorgod-Barde, som får scoret to mål. BOB holder dog koncentrationen og både Anne og Pernille, får scoret efterfølgende. Kampen lukkes af med et mål til Vorgod-Barde på en kontra. En rigtig flot holdindsats, som gav en god sejr. Alle kæmpede godt og holdte humøret højt i hele kampen. Kampens spiller blev Anne.