40+ vandt topkamp i Herning

Mandag aften generobrede 50+ deres første plads i rækken og den bedrift gentog de lidt yngre i 40+ torsdag aften. Holdet skulle møde fører holdet fra Herning Fremad.

Optakten blev ikke den nemmeste, holdlederne havde flere afbud end tilmeldinger til dagens kamp. En af de indkaldte reserver, Casper Silkeborg kørte til Herning med alt sit padel udstyr i troen på at det var padel han skulle til… Holdlederne fik den forkerte trøjetaske med i form af 50+ tasken, som jo desværre er til 7 mands fodbold. Heldigvis trådte Heinrich Bak fra Herning til og hjalp med komplet sæt spilletøj. Mange tak siger vi.

Kampen startede rigtig godt for Brande som allerede kunne score til 1-0 efter 3 min. Jon Lyager lagde et perfekt indlæg fra venstre direkte ind til Bjarne Tordenstøvle Thisgaard som sikkert scorede uden chance for Fremad keeperen.

Kampen forløb derefter uden de store chancer til nogle af holdene, vi skal faktisk frem til midten af anden halvleg før Brande fik en stor chance igen. Den tilbagevendte Thomas Padel Svensson kom først på et indlæg men desværre hev Fremad keeperen en feber redning op af ærmet.

Kampen blev temmelig intens til sidst da Fremad fik et straffe 3 min før tid men Brande har heldigvis Lars Neuer Poulsen på mål og han reddede super flot et ellers godt spark fra Fremad. Neuer var absolut ikke færdig med at vise sin kunnen. 1 min før tid hiver han endnu en super redning ud af ærmet da Fremad kommer til et skud på kanten af feltet.

Kampen slutter 1-0 til Brande som dermed overtager førstepladsen i puljen. Stor TAK skal lyde til de spillere som trådte til og hjalp holdet i aftenens kamp.

Kampens spiller blev suverænt Lars Neuer Poulsen, men ros skal også være til Sigurd Kristensen som vi lånte af 60+ holdet. Han styrede forsvaret fra start til slut.

Holdets næste, og sidste kamp inden ferien, er den 27. juni hjemme imod Hammerum.