40+ sejrer i Ikast

Torsdag bød på endnu et lokalopgør i 40+ rækken da Brande Old Boys skulle møde Ikast på udebane. Brande havde før kampen nogle afbud, blandt andet på grund af skader, det skuklle ikke blive bedre torsdag aften.

Heldigvis havde Brandes spillere sat sig for at afgøre kampen ret hurtigt og det lykkedes. Holdets anfører, Summe, scorede allerede til 0-1 efter 1 min hvor han spillede 1-2 med Lunde og derefter scorede sikkert. Drømmestart for Brande.

Den føring blev fordoblet allerede efter 5 min da Herbie med en klasse aflevering fandt Thomas Funder som køligt scorede uden chance for Ikast målmanden.

Denne føring skulle være blevet større efter 18 min da Michael Laursen blev sendt alene ned imod Ikast målet, desværre valgte Laur at tøve en del og blev derfor indhentet og tacklet i sidste øjeblik.

Føringen blev dog større allerede i det 20 min. Lunde får en aflevering på kanten af Ikast feltet og ganske upresset sender han bolden i mål med en godt placeret inderside spark.

I halvleg måtte Brande skifte ud da Allan Ejstrup havde fået en fiber og det samme galdt faktisk Tøf. Allan Ejstrup kom dog på banen igen da Anders Møller fik en af de sædvanlige fiber i anden halvleg og måtte lade sig udskifte. Heldigvis kunne Ejstrup STÅ en venstre back og det lykkedes derefter Brande at komme i mål uden flere skader.

I anden halvleg reducerede Ikast til 1-3 da bolden blev spillet i dybden og Ikast spilleren kom alene med den ellers velspillende Brande målmand, Lars Poulsen.

Det svarede Brande prompte på da Allan Kjærgaard sendte Funder i dybden med en klasse aflevering. Funder tog bolden ned med brystet og løb ned og udplacerede Ikast målmanden, Denne scoring til 1-4 gav lidt ro på bagsmækken for Brande….

Desværre var Ikast ikke helt færdig for de lavede en tro kopi af deres 1-3 reduceringsmål og derfor måtte Brande rejse hjem fra Ikast med en sejr på 2-4 hvilket også er godkendt, alle skader taget i betragtning.

Stor ros til alle på holdet som kæmpede bravt, inklusiv dem som egentlig var skadet. Dagens spiller for Brande blev fortjent Thomas Funderskov som for anden uge i træk løb med titlen.

Næste uge er Brande oversiddere, nok også meget godt da holdet plejer at støtte Brande Marked ret massivt.