Vippet af pinden

Efter 2 uger på duksepladsen måtte BOB’s +50-hold overlade førstepladsen til lokalrivalerne fra Ikast fS efter de to holds indbyrdes opgør mandag aften.

Med flere tidligere superligaspillere på banen fra start var det et usædvanligt stærkt line-up, det blå-gule hjemmehold kunne præsentere, og de bragte sig da også ganske fortjent i front i det 7. minut. 2 minutter senere var Bjarne Thisgaard millimeter fra at bringe balance i regnskabet, da han med en fladt spark knaldede bolden på den ene opstander, hvorefter den ramte IfS-keeperen i ryggen og trillede på tværs af målet.

Stillingen var også 1-0 ved pausen, først og fremmest takket være flere store redninger af en flyvende Jens Ole Pedersen i BOB-målet, og selvom gæsterne forsøgte, det bedste de kunne, forblev 2. halvleg længe målløs. Rigtig farligt blev udeholdet aldrig, og så endte det hele med endnu en Ikast-scoringen halvandet minut før tid, da Brande-mandskabet satsede hele butikken.

Kampens spiller blev Michael Husum tæt forfulgt af målmand Jens Ole Pedersen.