Tre føringer sat over styr

Tre gange bragte Brande Old Boys’ +50-hold sig foran i mandagens hjemmekamp mod Ikast FS, men hver gang fik de gulblusede lokalrivaler udlignet.

Brian Dahl Thomsen havde allerede været et halvt skridt fra at nå frem til en tværpasning fra Michael Laursen tæt under mål, da samme Laursen i det fjerde minut bragte værterne i front, da han bankede bolden i netmaskerne efter en energisk bolderobring af Henrik “Skytte” Mortensen.
Bare to minutter senere udlignede gæsterne, da den vikarierende forsvarsgeneral Jens Studsgaard var lidt for langsom til at skille sig af med bolden i eget felt.

Fem minutter senere bragte Jørn Eriksen endnu BOB i front, da han for anden kamp i træk ramte indersiden af den ene opstander – men denne gang trillede bolden over stregen til 2-1.
Føringen holdt indtil fem minutter før pausen, da en helt fri Ikast-spiller ved bageste stolpe kunne styre et indlæg i nettet – med maven!

Fem minutter efter pausen afsluttede Henrik “Skytte” en solotur fra midten af banen med et fladt skud midt i målet, og IFS-keeperen måtte erkende, at der lige præcis var plads til, at bolden kunne smutte mellem hans fingre og ben til endnu en Brande-føring.
Den blev forvandlet til 3-3 midt i halvlegen, da Ikast afsluttede et gennemspillet kontraangreb med scoring – opgørets flotteste.

Begge hold havde flere muligheder for at øge måltotalen; især gæsterne bød sig til, men manglende præcision i afslutningerne betød, at der ikke blev scoret yderligere i opgøret.
Kampens spiller blev Henrik “Skytte”.
Det uafgjorte resultat betyder, at BOB efter alt at dømme slutter forårssæsonen på andenpladsen.

Samme placering indtager +60’erne efter 3-3 i Vildbjerg i forårets sidste kamp. Holdets mål blev sat ind af Ole Thisgaard (2) og Åge Kristensen.

Det uafgjorte resultat betyder, at BOB må overlade duksepladsen til Hammerum, som nu er et point foran Brande-mandskabet på andenpladsen.