Sejr til 40+ over Hammerum

Det blev til en sten sikker sejr på 4-1 til 40+ over Hammerum, da der blev spillet 9 mands bold på kunsten Torsdag aften.

40+ lagde bedst ud i varmen. Det blev til et par store chancer i kampens begyndelse, inden det lykkedes Lunde at sparke bolden i kassen til 1-0.

Brande fortsatte med at presse på. Det udløste yderlig 3 kasser. Først tordnede Tyr bolden ind bag Hammerum målmanden til 2-0.

Eg er afslutter på et flot gennemspillet angreb til 3-0. Inden Lunde for anden gang sætter han en flot afslutning ind til 4-0.

Hammerum kom også til en kæmpe chance lige inden halvleg. Lars Poulsen klarer kastanjerne ud af ilden med en flot redning.

2 halvleg blev mere lige med flere chancer til begge hold. Det blev kun til et reduceringsmål fra Hammerum på et frispark.

Kampen endte fortjent med en 4-1 sejr til Brande