Gratis bold & stadionplatte til alle BOB-medlemmer

På lørdag d. 24/6 kl. 14.00 spiller Brande IF’s førstehold den afgørende playoff-kamp om forbliven i serie 1. Modstanderen er Herning Fremads andethold, som blev nr. 2 i deres serie 2-pulje og tirsdag vandt deres første playoff-kamp med 3-1 over MorsØ.

Samtidig er det tid til den sidste omgang lørdagstræning, inden vi holder sommerferie i hele juli, så for at markere det – og ikke mindst for at støtte BIF’erne i deres kamp for forbliven i serie 1 – inviterer BOB alle medlemmer på gratis bold & stadionplatte, uanset om man foretrækker at se playoff-kampen fra start eller deltager i lørdagstræningen først og nøjes med at se 2. halvleg (+ evt. forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence – der skal findes en vinder af opgøret).

For at få din gratis stadionplatte (1 stk. frankfurter med brød + en øl/vand, normalpris kr. 50,-) skal du bare oplyse dit navn til de rare mennesker, der passer grillen og baren, som er placeret ca. midtfor på tribunen, så klarer BOB det økonomiske (1 platte pr. person).

Vel mødt på lørdag til bold & stadionplatte – med eller uden fodboldstøvler!