Nederlag trods drømmestart

Brande Old Boys’ +50-hold fik en perfekt start på mandagens udekamp i Vildbjerg.

I opgørets 2. minut viste Henrik Mortensen stort overblik, da han fra baglinjen sendte bolden skråt bagud til Nicolaj Eg, som fra kanten af feltet plantede læderet i bundgarnet. Kort efter fik Ken McKenzie fingerspidserne på en Vildbjerg-afslutning, som derefter ramte stolpen.

I det 5. minut blev det 2-0 til gæsterne, og igen var Henrik Mortensen i oplæggerens rolle. Denne gang fandt han Ole Thisgaard, som tæt under mål helflugtede kuglen i kassen – et virkelig flot mål.

Endnu engang blev det bevist, at 2-0 er en farlig føring: efter 10 minutter slog Vildbjerg kontra og reducerede, og efter 22 minutter havde hjemmeholdet bragt sig i spidsen med 3-2.

Fem minutter ind i 2. halvleg udlignede Henrik Mortensen så til 3-3 med et drøn udefra, men igen kom Vildbjerg foran, da et afrettet skud snød Ken Petersen i BOB-målet. Igen fik gæsterne udlignet, da Nicolaj Eg midt i halvlegen skubbede en maskeret frisparksafslutning fra Sigurd Kristensen det sidste stykke over stregen, men 7 minutter før tid var heldet atter med Vildbjerg, da endnu et afrettet skud sneg sig ind ved den ene målstolpe.

Det lykkedes ikke for gæsterne at få udlignet en tredje gang, så målfesten sluttede 5-4 til Vildbjerg.

På nabobanen hentede +60-holdet sæsonens femte sejr af 8 mulige, og i modsætning til klubkammeraterne var de i stand til at fastholde en 2-0-føring. Peter Gasbjerg stod for 1. halvlegs enlige scoring, og kort ind i 2. halvleg slog Jens Studsgaard sejren fast, da han blev spillet fri tæt under mål af Åge Kristensen.

I den modsatte ende kunne Ole Radoor notere sig for sit andet ”clean sheet” i træk, og han har dermed fået en noget nær perfekt start på sin nye karriere som målmand.