Regionsfinaler afholdes på Brande Stadion søndag d. 19/6

Det er efterhånden snart ved at være 3 år siden, der sidst blev afhold Landsmesterskaber i Brande, men søndag d. 19. juni skal der igen spilles om hæder og titler på Brande Stadion.

Her er BOB i samarbejde med Brande IF blevet udvalgt til at afholde regionsfinalerne i kvindernes C1- og C2-rækker i DBU Jyllands Region 2.

Vi bød ind på arrangementet i håb om, at vores seniordamer ville kvalificere sig til finalen, og det lykkedes lige præcis med tirsdagens sejr på 2-1 over Ikast FC.

Modstanderne i finalen, som fløjtes i gang kl. 11.00, bliver Ørslevkloster.

Også i C2-rækken er der mulighed for hjemmebanefordel: Brande IF’s kvinder fører forud for forårssæsonens sidste kamp deres række. Holdet har tre point ned til Karstoft, som er modstanderne i sidste spillerunde, der afvikles på onsdag.

Et enkelt point er nok til at sikre puljesejren og kvalifikation til finalestævnet for BIF-kvinderne, mens Karstoft kan sikre sig første- og finalepladsen med en sejr.

Holdenes to første indbyrdes møder, som begge er blevet spillet i Karstoft, er endt med en 1-0-sejr til hvert hold, så der er udsigt til endnu en jævnbyrdig kamp på onsdag. Lokalopgøret, som spilles på Brande Stadion, starter kl. 19.00.

Kom og bak vores dygtige piger op – både onsdag og søndag!