Overbevisende 40+ sejr i Vildbjerg

Brande Old Boys ret så suveræne 40+ hold skulle på en mulig svær opgave i Vildbjerg.

Allerede efter 5 min. viste Anders “Bomber” Videsen at denne kamp skulle blive god for ham. Han havde et godt skud på mål som dog sneg sig forbi.
Det gjorde den ikke efter 8 min. hvor Summe afdriblede en håndfuld Vildbjerg spiller for til sidst at lægge den til rette for Bomber som sikkert scorede til 0-1.

Efter 19 min. lagde Medin an til et indlæg fra højre kanten, men han ramte den så skævt at den sejlede hen over målmanden og ind i målet til en flot scoring.

Så var planen at kampen skulle køres stille og roligt hjem men Kim Nielsen ville det anderledes. Han mistede bolden til en Vildbjerg spiller som fik frit løb ned imod målmand, Lars Poulsen, Han fik fintet Lars til at sætte sig men inden han fik sig taget sammen til at skyde kom Jonny Bjørnsholm susende forbi og fik ham tacklet. Vi slap dermed med skrækken.

I starten af anden halvleg havde Lars Duedahl et godt skud som Vildbjerg målmanden på mirakuløs vis fik reddet oppe i krogen.

I det 36. minut fik Anders Bomber en mulighed med hovedet men uheldigvis fik målmanden den reddet. Underligt nok havde Vildbjerg ikke lært af den situation for minuttet efter fik Bomber endnu en mulighed med hovedet og han scorede sten sikkert til 0-3.

Bomber var ikke færdig med at imponere. Efter 46 min. afdribler han nogle Vildbjerg spillere og slutter med at score sikkert til 0-4.

Så troede man at kampen ville dø ud men anfører Summe ville det anderledes og han lukker og slukker kampen med en scoring til kampens resultat 0-5.

Kampens spiller blev fortjent Anders Bomber Videsen.

Slutteligt skal der lyde et stort tillykke til holdets Fiber konge, Michael Laursen, som har rundet de 50 år.

Holdet er nu gået på sommerferie da næste uges kamp imod Ikast er flyttet til senere.