Sidste kamp i forårssÆsonen endte med sejr til +30

BOB+30 drog i onsdags til Snejbjerg, hvor der skulle dystes om 6 pladsen i puljen.
BOB var oplagte og satte sig på stort set hele kampen fra start. BOB pressede Snejbjerg så langt tilbage på banen de første 20 min, at BOB burde have været foran minimum 0-5 med flere gode chancer til Alex Torp, Thomas Lund og Jakob Bænk, men enten røg de lige ved siden af mål eller direkte på Snejbjerg målmanden. Snejbjerg kom en smule længere frem på banen, men uden at komme til noget, hvorfor debut målmand på +30, hr. Jonas Flø havde en rolig første halvleg. BOB kom frem til flere gode indlæg fra Anders Møller på højre kant og Alex Torp på venstre kant, men ind ville kuglen ikke, hvorfor der stod 0-0 ved halvleg.
Fra anden halvlegs start forsatte BOB spillet fra første halvleg, men der gik dog lidt tid gør det førte til chancer. Michael viking var kommet på banen og med en masse fart og løbe villighed var han en konstant trussel i dybden sammen med Thomas Lund som blev fodret med sukker baler fra Michael LP og Nicolai skov. Vi skulle dog helt hen til 10 min før tid før BOB fik scoret, hvor bolden efter et brændt forsøg endte ved Jakob Bænk, som sikkert satte bolden i mål til 0-1, hvilket var mere end fortjent og til stor tilfredshed for holdleder og headcoach. Efter dette forsatte BOB med at brænde chance på chance, nogle så store at selveste Maradona må have vendt sig i graven…. for sat.. de var store blandt andre til Mark Kyed, Thomas Lund og Michael Viking, men når de ikke kan score må der betales til bødekassen. Som så ofte før kom Snejbjerg frem til en stor chance, hvor deres venstre kant fører bolden frem og med et flot spark forsøgte han at loppe den over Jonas Fløe, men på bedste Peter Schmeichel maner kom han tilbage og fik prikket bolden over overliggeren… verdensklasse redning….. kampen sluttede fuldt fortjent 0-1 til BOB, ( selvom den skulle være endt 0-8), men skidt 3 point på kontoen.
Kampens spiller blev Michael Tyr med 3 stemmer