Sikker sejr til +30

I efterårssæsonens første kamp tog BOB på hjemmebane imod Hammerum. Hammerum mødte op med et stærkt hold, men BOB var klar til at tage de 3 point.
Hammerum startede dog kampen bedst, hvilket førte til et frispark lige udenfor feltet. Jens Berthel Askou gik til bolden og satte den ind til 0-1. BOB kæmpede sig dog ind i kampen, takket være Jonni Bjørnsholm, Anders Møller og Michael Lp’s massive pensum, hvilket også åbnede op for omstillinger ved Casper og Alex Torp. Efter ca 20 mins spil modtog Thomas Lund bolden i dybden fra en fremad stormende Chris Katongo, hvorved hr. Lund afdriblede to Hammerum spillere og sikkert satte den ind til 1-1, hvilket også var resultatet ved halvleg.
Fra anden halvlegs start var planen at presse Hammerum og køre på kontra. BOB havde sat Jacob Andersen ind på midtbanen, hvilket han gjorde formidabelt med sin enorme vilje og løbe pensum. BOB kom foran 2-1, igen ved Thomas Lund, som modtog bolden ved midten, løb fra forsvaret og bankede den sikkert i kassen. BOB så nu sit snit til at lukke kampen og på et hjørnespark fra venstre, taget af Alex Torp, lagde han en perfekt bold ind i feltet, dom Hammerum forsvareren headede i eget mål til 3-1. Sidste mål blev også scoret af BOB, da Thomas Lund igen stak af fra Hammerum forsvaret og med sig havde han Michael LP, hvorved de på indendørs maner spillede frem og tilbage til hinanden 4 gange, hvorefter Michael LP med et lækkert tørt venstre hug sparkede bolden i kassen til slut resultat 4-1.

kampens spiller med 5 stemmer blev fuldt fortjent Jonni Bjørnsholm.