Sejr over Mejrup onsdag d. 16 juni.

På en solskins onsdag drog BOB+30 til Mejrup, hvor vi bare må konstatere, at BOB´s tidligere bekendtskaber med Mejrup ikke har været alt for gode… Denne dag skulle det dog blive anderledes på trods af at BOB kun drog 11 mand afsted, samt at man fik et afbud lige op til afgang.

BOB startede kampen i en 3-5-2, dog afventende og overlod spillet til Mejrup i de indledende minutter. Dette ændrede sig dog hurtigt og kampen bølgede frem og tilbage og det var desværre Mejrup, som kom først på måltavlen, på et hjørnespark, hvor bolden endte ved en spiller i venstre side af feltet, hvor han firsttimede bolden i mål, uden chance for Jonas Fløe i målet. BOB pressede dog Mejrup tilbage på banen, hvilket gav flere gode chancer til BOB og særdeles den velspillende Thomas Lund, som modtog bolden på Mejrups banehalvdel og med et par gode træk var han forbi flere Mejrup spillere og satte bolden i kassen til 1-1. BOB forsatte med det gode spil, hvilket resulterede i, at den evigt kæmpende Allan Madsen modtog bolden i højre side af feltet og med et fremragende spark bankede han den op i nettaget til en fortjent føring på 1-2, hvilket også var første halvlegs resultat.

Fra anden halvlegs start kom Mejrup bedst igang, men BOB var kontant farlige på hurtige omstillinger og kontra, hvor blandt andet Michael LP, Allan Madsen, Alex Torp og Thomas Lund var på en helt anden planet og leverede exceptionelt godt løbearbejde og fight. Dette arbejde resulterede i endnu en scoring til BOB, da Thomas Lund modtog bolden i venstre side, afdriblede et par forsvarsspillere, sendte bolden ind til Michael LP, som sikkert satte bolden i mål til 1-3. Herefter stod der Mejrup på resten af kampen, som pressede godt på, dog uden at komme til de helt store chancer. Jonas Fløe i målet leverede en konge indsats med roligt omgang med bolden, samt gode redninger. Jakob Bænk spillede defensiv midtbane og løb som om fanden var efter ham og fik standset mange af Mejrups fremryk på banen. Casper Niemann og Anders Møller var kongerne på midtbanen, løb solen sort og var utrættelige i deres engagemanet, fight og tacklinger, hvilket Mejrup spillerne havde det svært med. I forsvaret fik BOB hjælp af Michael Andersen (Viking) og Simon Splidsboel, som begge spillede en stor kamp og sørgede for at Mejrups hurtige kanter, stort set ikke kom til kvalificerede indlæg. Alle spillere på dagen leverede en indsats udover det sædvanlige og tilbagelagde mange kilometers løbearbejde, hvilket grundlagde sejren.

Kampen sluttede 1-3 til BOB og kampens spiller blev fuldt fortjent Michael Andersen, som spillede en aldeles fremragende kamp, hvor han var overalt på banen.