Stor fokus på en lun aften

Tirsdag den 11. Juni ude mod Silkeborg KS

Damerne var klar til at vise Silkeborg, at sidste indbyrdes kamp ikke viste vores niveau. Brande ligger også ud med et fint pres, og fortsatte det gode sammenspil, som de viste i sidste kamp mod Vinderslev. Første chancer er netop også på et sammenspille mellem Lena og Maria, som sender bolden hårdt fladt indover, men desværre kommer Line et my for sent efter at have taget en god tur nedefra. Kort efter kommer de dog igen igennem forsvaret ved endnu et opspil, som havner ved Maria, der får prikket bolden mellem benene på målmanden. Silkeborg, er ligesom i sidste kamp, meget skarpe i deres omstillingsspil, hvor de har et par hurtige spillere. Det giver dem også en god chance, men Jane kommer godt ud, og kaster sig ned. Desværre er det også på en kontra, at Silkeborg får udlignet kort efter. Der går dog ikke mange minutter før at Maria endnu engang sætter bolden i mål, efter at Lena har gjort et flot forarbejde og sender bolden hårdt indover, hvor Maria kaster sig frygtløst efter bolden, og banker den i mål. Derefter stod den på et par store Silkeborg chancer, men her disker Jane op med nogle flotte redninger. Sidste chancer er et frispark til Brande, som Lena banker til, men her får målmanden lige akkurat hånden på.

I anden halvleg kommer Brande ud med et enormt pres, som også er med til at knække Silkeborg. Først chance tilfalder Mai, som på en god stikning fra Line, desværre får skudt lige forbi mål. Næste chance er via en 1-2 mellem Lena og Line, hvor Lena afslutter med et mål. De gode opspil fortsætter, og kort efter finder Line Michele i dybden, som dribler ned til baglinjen og ligger den perfekt indover til Mai, som skynder den i mål. Ikke nok med det, så vil Jane også være med, og på et godt udspark til Lena, bliver hun noteret som assist, idet Lena banker den i mål. Herefter er det Lena selv, som står for assisten, idet hun ligger bolden godt indover til Michele, som sikkert skyder den ind. Sidste mål består igen af et godt opspil mellem de to, da Michele denne gang spiller Lena, som dribler forbi målmanden og skyder den i mål til kampens resultat 7-1. Igen var det gode sammenspil afgørende, og trods en omdiskuteret dommerpræstation, så holdte damerne fokus på deres eget spil.

Alle damerne spillede en rigtig god og solid kamp, men for anden kamp i streg, blev kampens spiller Lena Jensen. Kampen gav debut til en velspillende Maria Funch Eskildsen Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Marianne Penitzsch, Elsebeth Østergaard, Michele Duedahl, Camillia Mikkelsen, Mai Overgaard, Line Kaasbjerg Svensson og holdleder Dina Nygaard.