Pointdeling i topopgør

Rækkens eneste ubesejrede hold var på besøg hos rækkens nr. 1, da Brande Old Boys’ +50-hold mandag tog imod Sunds, og hjemmeholdet lagde bedst ud. I det 7. minut slap Kai Varisbøl fri efter et smart træk, men Sunds-keeperen parerede hans forsøg til hjørnespark. To minutter senere lavede en veloplagt Martin Bjærre tunnel på en Sunds-forsvarer, men der manglede snert og præcision i det efterfølgende indlæg. Det gjorde der til gengæld ikke, da han lidt senere slap fri og fladt kanonerede bolden i nettet til en lidt for lille pauseføring på 1-0 til værterne, der også åbnede 2. halvleg med en stor chance. I stedet gik toget den anden vej, og inden halvlegens første minut var gået, havde Sunds temmelig misvisende udlignet til 1-1. Det tog hjemmeholdet en halv snes minutter at ryste den mavepuster af sig, men efter 11 minutter sendte Martin Bjærre et godt indlæg ind foran mål, hvor en flyvende Mikael Lund snittede den fordi den ene opstander med hovedet. Fem minutter senere slog Sunds så igen kontra, da hjemmeholdets markeringer svigtede, men seks minutter før tid blev der igen skabt balance i målregnskabet. Sigurd Kristensen, der forinden havde høvlet et par frispark over mål, trillede hurtigt endnu et frispark begået mod ham selv skråt fremad til Martin Bjærre, der sikkert scorede til 2-2. Resultatet betyder, at begge hold er i samme position som før opgøret. Den dobbelte målscorer, Martin Bjærre, blev fortjent valgt til kampens spiller.