Alle indlæg af Admin

Tilbage til start

Aftenens udmelding fra statsministeren  betyder efter alt at dømme, at vi med virkning fra lørdag d. 31. oktober må gå tilbage til modellen med 5-a-side, som vi benyttede, da vi genoptog træningen midt i maj – hvis vi da overhovedet får lov til fortsat at mødes for at spille fodbold.

At børn og unge under 21 år er undtaget fra forsamlingsforbuddet på max. 10 personer, får vi ikke den store glæde af – så må vi i stedet glæde os over, at det trods alt lykkedes at færdigspille turneringen.

I første omgang afvikles lørdagstræningen 24/10 som normalt med de sædvanlige forholdsregler, såsom håndvask inden træningen. Ansvarlig lørdag er Peter Munkholm.

Vi følger situationen tæt og opdaterer jer, så snart vi ved mere. Læs evt. DBU’s foreløbige udmelding om situationen her:

https://dbujylland.dk/nyheder/2020/oktober/coronasituationen-aendrer-dansk-fodbold/

Nye corona-regler igen-igen

https://www.dbu.dk/media/17493/protokol-for-dansk-fodbold-vers-10-18-09-20.pdf

Udover aflysningen af aktivfesten ? har det ikke umiddelbart den store betydning for afviklingen af resten af sæsonen, da man fortsat må være op til 50 personer samlet på et sted.

Husk dog venligst at medbringe en festivalstol/klapstol/andet tilsvarende, hvis du ikke selv skal spille, men kommer for at overvære en kamp, da det nu (igen) er et krav, at tilskuere til kampe sidder ned (det er faktisk også mere behageligt ????). At der ikke må være mere end 500 tilskuere til en kamp, kommer vi nok over…

BIF har i første omgang valgt at lukke cafeteriet, men der vil også blive mulighed for en øl efter træning og kamp fremover, den skal bare indtages siddende. Ligeledes er det sat et maksimum på 10 spillere pr. omklædningsrum, hvilket for +40-holdets vedkommende betyder, at de skal fordele sig i 2 omklædningsrum (4 inkl. modstanderholdet).

Og så starter +30-holdet onsdagstræningen igen på onsdag d. 23. september kl. 20, eftersom de allerede – som de første – har færdigspillet deres turnering. Træningen er åben for alle uanset alder. Klæd gerne om hjemmefra.

Indenfor den seneste uge er der i øvrigt blot registreret 3 smittede i Ikast-Brande Kommune (kilde: Statens Serum Institut / ssi.dk), så det er ikke her, problemet er størst – lad os gøre vores til, at det heller ikke er det i fremtiden.

Mikael

Et mål var nok

Det udviklede sig fra start til en taktisk præget affære, hvor begge hold lurede på modstandernes fejl, da Brande Old Boys mandag tog imod Hammerum i +50-rækken.
Selvom begge hold flere gange i løbet af 1. halvleg smed bolden væk i opspillet, udløste det dog ikke de helt store chancer før i halvlegens allersidste sekunder, men BOB-keeper Ken Petersen valgte – helt bogstaveligt – at bruge hovedet og fik på den måde afværget en Hammerum-scoring.
Fra 2. halvlegs start lagde Brande de høje indlæg på hylden og forsøgte sig i stedet med mere direkte kombinationer, og efter 8 minutter gav det bonus, da Brian Dahl Thomsen sendte Jens Studsgaards aflevering i nettet fra tæt hold. Med føringen i ryggen kunne hjemmeholdet tillade sig at trække sig lidt tilbage på banen og overlade initiativet til gæsterne, der imidlertid aldrig fik spillet sig frem til oplagte chancer. Derfor endte opgøret med en smal etmålssejr til Brande, som dermed fortsat fører rækken med maksimumpoint og indtil videre kun har lukket et enkelt mål ind i fem kampe.
Kampens spiller blev Martin Bjærre, men også Kim Tranholm gjorde det bundsolidt som vikarierende forsvarsgeneral.