Dumt nederlag i en rodet kamp

Tirsdag den 14 maj. ude mod Silkeborg KS

Efter et par aflyste kampe og en tabt kamp til Ikast, var pigerne klar til sidste kamp i den første pulje.  Dog startede modtagerne fra SKS hårdt ud, og kort efter start har de også første afslutning, som dog rammer den ene stolpe. Herefter står der Brande på en del, med en masse gode kombinationer og opspil, som desværre ikke rammer i mål. Først er det et sammenspil mellem Michele og Line, hvor Michele rammer i sidenettet, dernæst er det Marianne P og Line som via et godt opspil, desværre mangler den sidste præcision. Brande holder dog presset, og Anne få kæmpet sig til et hjørne, som Pernille sparker på bedste vis, og med lidt hjælp fra SKS’s målmanden ender bolden i mål. Brande fortsætter med masser af pres, men desværre uden mål. I stedet scorer Silkeborg to hurtige mål på kontrachancer.

Anden halvleg starter ikke bedre, i og med Brande ligger ud med et dumt boldtab på midten, som Silkeborg udnytter med det samme og scorer sikkert. Derefter kommer Brande stærkt igen, og med et perfekt målspark fra Jane, som Line forlænger havner bolden ved Mette som dribler op og scorer uden problemer. Brande bliver ved med at kæmpe, og efter et hurtigt hjørne mellem Pernille og Camilla, ryger bolden ind i feltet, hvor SKS’s målmanden igen fumler med bolden, hvilket Line koldt udnytter og scorer. Og pigerne kæmper videre med et par chancer forbi målet, men så får Marianne fanget bolden på midten, ser Mette der løber sig fri, dribler ned og scorer.Desværre har Silkeborg fået mere energi, og en chance til SKS, ender desværre med, at en Brande forsvarspiller får bolden i eget mål, og kort efter rammer et skud fra SKS angriberen en forsvarspiller, således at bolden snyder Jane i målet og går ind. Brande giver dog ikke helt op, og viser stadig fint opspil, men bolden vil ikke i mål. Det høje pres giver desværre endnu en chance til SKS, som igen scorer. Til sidst lykkes det dog Pernille at scorer til kampens resultat 6-5, efter gode kombinationer mellem Line, Anne og Pernille. Trods nederlaget ender piger på 2. Pladsen i puljen. I starten af juni starter den nye pulje, hvor vi møder helt andre hold end vi tidligere har spillet mod, hvilket vi ser frem til.

Kampens spillere blev Pernille Jakobsen og Line Kaasbjerg Svensson med hver 3 stemmer. Holdet bestod desuden af Mette Ejsing, Jane Sandfeld, Marianne Penitzsch, Camillia Mikkelsen, Michele Duedahl, Anne Sørensen, Jette Jacobsen og holdleder Dina Nygaard