Besejret af enmandshær

Normalt er fodbold en holdsport, men det var lidt svært at se, da Brande Oldboys’ +50-hold mandag var en tur i Ikast for at spille mod Ikast FS. Efter 2 minutter gjorde værternes Kim Hansen det let til 1-0, og inden der var spillet 10 minutter, havde han fordoblet hjemmeholdets føring. Gæsterne bøvlede med at få spillet til at hænge sammen, men var tæt på en reducering, da Sigurd Kristensen 2 minutter før pausen knaldede bolden på overliggeren langt udefra.

2. halvleg var imidlertid mindre end et minut gammel, da Kim Hansen fuldbyrdede sit hattrick, og så var kampen reelt afgjort. Midt i halvlegen fik Brian Dahl Thomsen endelig reduceret, da han sparkede en ripost i nettet, men bolden var kun lige givet op, før den igen lå i gæsternes mål, selvom den kun lige akkurat kunne snige sig over stregen. Igen var scoringen signeret Kim Hansen.

Minuttet senere headede Jens Studsgaard Sigurd Kristensens indlæg på roden af stolpen, men i slutminutterne var Ikast tættere på 5-1 end Brande på reducering. Igen var det Kim Hansen, der var på spil, men begge gange trak Ken Petersen i Brandes mål de længste strå. Facit af opgøret i Ikast blev dermed: Kim Hansen 4, Brande 1.