Brande Old Boys +45 Sæson åbner mod Hammerum

Torsdag 04. april drog Brandes +45 hold til Hammerum, for at indlede titelforsvaret.

Hammerum havde vidst glemt at der skulle spilles fodbold, for banen lignede mere en knoldet græsmark som ikke var blevet klippet længe ?

Det skulle BOB lige vende sig til, så allerede i kampens 3 minut. Kom Mads Ruglykke til at se lidt skidt ud, da han missede et indgreb på den knoldede bane. Det gav en friløber til Hammerum angriberen, der dog skød lige på en velspillende Bjarne Thisgaard. Derfra stod der BOB på hele kampen. De udløste en trible chance på et hjørnespark i kampens 13 minut. Først Svensson på hovedstød, returen kom ud til Kenneth Thingaard der skød i ryggen på en forsvarspiller. Returen tilbage til Svensson, der fik skovlet bolden ind til 1-0. Allerede 3 minutter senere blev Svensson spillet total fri i feltet. Sikker 2-0 men nej brændte den kæmpe mulighed. I kampens 19 minut smed Summe så en aflevering afsted, som Allan Hansen på fornemmeste vis tog med i luften med ydersiden, forbi en fortvivlet forsvarsspiller. Udløste en friløber som sikkert blev omsat til 2-0

Allerede 2 minutter senere var Allan Hansen på pletten igen, et langskud hvor Hammerum målmanden så meget skidt ud. 3-0.

Kampens 25 minut spillede Prøhl Smøg fri i feltet, afslutter lige på målmanden.

BOB fortsatte i 2 halvleg med at have kampen fuldstændigt under kontrol. Kunne være det var derfor at Martin tømre missede lidt af koncentrationen og lavede et kæmpe forsvarskiks. Søren Laursen reddede dog kastanjerne ud af ilden for Martin.

BOB sidste mål kom efter et godt gennemspillet angreb, hvor Michael Laursen til sidst smed et indlæg ind til en flyvende Svensson. Der stensikkert headede bolden i kassen. BOB cruisede derefter sejren sikkert hjem til kampens slutresultat 4-0 udtaler holdets succes holdleder Michael G. Andersen.