BRANDE OLDBOYS ceres spillerpokal 2019

BRANDE OLDBOYS CERES SPILLERPOKAL 2019 // Kai Varisbøl.

I år går CERES spiller pokalen til en spiller – en person der blandt andet kan siges følgende om:

Man går aldrig forgæves til vedkommende når man har brug for hjælp til eksempelvis dommer til firmafodbold, runner til firmafodbold, gulvaftørrer til firmafodbold samt belægningssten opgaven ved klubhuset og en gut som man altid kan ringe til hvis man mangler spillere. I bund og grund en super god kammerat, som med sin gode form for humor altid har en historie at fortælle. Er dog ikke sikker på at han har fortalt meget om eksempelvis den episode i Sunds hvor Per Jørgensen blev hægtet og Brande fik straffe. Vel at mærke 2 minutter før tid. Vedkommende tog ansvar og smadrede bolden på overliggeren, desværre på det øverste af overliggeren så bolden fløj ad helvede til over i noget buskads. Hmmm så tabte man så den kamp 2-1…

Kai Varisbøl stort tillykke og meget fortjent modtager af Brande Oldboys spillerpokal 2019.

2 glade mennesker – formand Torben K. Jakobsen til venstre og den glade prismodtager Kai Varisbøl til højre.