Senioroldboys fik uafgjort i topkamp.

Mandag 22.05 drog Senior old-boys til Ikast for at spille topkamp.

Det hele startede lidt mystisk, der kom ingen dommer. Der blev dog fundet en som skulle have d?mt +60 bold.

1 halvleg b?lgede frem og tilbage med store chancer til begge hold.
Ikast lagde bedst ud. Allerede i det 6 minut fangede Ikast Brande i en opspilsfejl. Der gav en k?mpe chance til Ikast. Som dog sk?d forbi.
23 min endnu en opspilsfejl denne gang fra Duen, ny k?mpe chance til Ikast. Bliver dog reddet af den genopst?et Zubizaretta (S?ren Laursen)
Minuttet efter tog Duen revance p? hans fejl da han opfangede bolden og bragede et langskud afsted som sn?d Ikast m?lmanden fuldst?ndig. 1-0 Brande.
Brande sluttede 1 halvleg af med endnu en stor chance. Summe bliver spillet fri p? kanten og vil spille en fuldst?ndig fri Peter Hansen. Desv?rre n?r Ikast m?lmanden imellem.
Ikast starter 2 halvleg med et par chancer. F?rst et farligt hovedst?d som S?ren redder flot. Endnu et boldtab som ender med en fril?ber som Ikast sender p? stolpen.
45 min bliver Summe spillet fri p? en sukkerbold fra Torben Jakobsen. Summe t?rre Jonas Dahl og sender l?deret sikkert i kassen til 2-0
I de sidste 10 min af kampen bliver Brande sat under gevaldig pres. 6 min f?r tid bliver der reduceret da en retur bold ender ved en Ikast spiller, der resulut banker et langskud afsted. Utageligt for S?ren i m?let.
I Kampens sidste minut bliver Ikast tildelt nord europas tyndeste straffespark. Som Jonas Dahl scorer p? til slut resultatet 2-2.