Ægte hattrick på kun 5 min.

Mandag d. 20. juni drog Brande Old Boys +40 hold til Hammerum for at spille deres sidste kamp inden sommerferien og samtidig sørge for at holde point afstanden ned til rækkens nr. 2.

På en regnvåd bane satte Brande drengene sig hurtigt på kampen. Danni “Smøg” Nielsen opfangede en dårlig aflevering fra en Hammerum forsvarer og med en hurtig aflevering sendte han Nicolaj Eg afsted alene mod Hammerums målmand og topscoreren svigtede ikke ved at score sikkert til 1-0 efter 10 min. Kort efter kom holdet også foran 2-0. Bjarne “Tøf” Kristensen sendte en af mange gode indlæg ind over, og her kom Danni “Smøg” højest og kunne heade læderet i kassen. Så kommer vi tilbage til hattricket. 3 min før halvleg sender Bjarne “Tøf” et hjørnespark indover, Michael Laursen forlænger mod bagest stolpe, hvor Finn Jensen står og i to omgange får han bolden i kassen til 3-0. Minuttet efter sker det samme faktisk igen, hjørnespark fra Tøf igen, hvor Nicolaj Eg header mod bageste stolpe som bliver reddet, ja og hvem står så der igen, nemlig Finn Jensen som scorer hans andet mål i kampen til 4-0.

I pausen kommer Søren Prøhl op på toppen med Smøg i stedet for den næsten “evige” fiberskadet Eg. 2 min ind i anden halvleg fik Brande tilkendt et straffespark, og inden man havde besluttet hvem der skulle tage det, så havde Finn Jensen løbet hele vejen nede fra forsvaret i sprint for at ville lave hattrick, hvilket også lykkedes, da han fintede målmanden til modsatte side, dermed ægte hattrick på bare 5 min og en 5-0 føring til BOB. Hammerum reducerede til 5-1 på et flot velplaceret langskud uden chance for Kim Lauridsen i målet. Midtvejs i anden halvleg kom Brande foran 6-1 på et flot hovedstøds selvmål efter indlæg fra Tøf igen. De sidste 10 min af kampen scorer holdets gamle målsluger Søren Prøhl to mål og det samme gør Hammerum, så kampen ender med en fortjent 8-3 sejr til Brande drengene.

Holdets fidus bamse gik fortjent til midtbane slideren Michael Laursen. Holdet holder sommerferie på en suveræn 1. plads med 30 point for 11 kampe, og har 8 points forspring ned til rækkens nr. 2.