Stolperne var i vejen da Superveteranerne tabte til Herning KFUM

BOB Superveteraner tabte vigtigt terræn i toppen af tabellen da de helt unødvendigt tabte mandagskampen til Herning KFUM på udebane med 1-2, Brande kom ellers foran 1-0 på et flot mål af Jørgen Laursen allerede efter ca. 10 minutters spil og herefter havde Brande mange store oplagte chancer bl.a. Jens Larsen med et skud på den ene opstander – men det blev ved de 1-0 til pausen, Brande fortsatte med at tilspille sig flere 100% chancer i anden halvleg, Åge Kristensen burde ha’ scoret på en “friløber” Ib Møller Pedersen ramte stolpen, men ind ville bolden ikke -og så scorer Herning KFUM på et lidt heldigt mål som forsvaret på en god dag havde clearet. Brande var opsatte på at vinde og satsede til sidst – hvilket gav nogle kontrachancer til hjemmeholdet, det var også det der afgjorde kampen til Herning KFUMs fordel ca. 5 min. før tid, Brande mister bolden i opspillet og 2 KFUM spillere er fri og mere “skarpe” foran mål end Brande denne aften. Brande bedste spillere var Jørgen Laursen og Kent Bjerre.

Der er mulighed for revanche mod Herning Fremad på mandag den 22/8  kl. 19,00 på hjemmebane.