Nye corona-regler igen-igen

https://www.dbu.dk/media/17493/protokol-for-dansk-fodbold-vers-10-18-09-20.pdf

Udover aflysningen af aktivfesten ? har det ikke umiddelbart den store betydning for afviklingen af resten af sæsonen, da man fortsat må være op til 50 personer samlet på et sted.

Husk dog venligst at medbringe en festivalstol/klapstol/andet tilsvarende, hvis du ikke selv skal spille, men kommer for at overvære en kamp, da det nu (igen) er et krav, at tilskuere til kampe sidder ned (det er faktisk også mere behageligt ????). At der ikke må være mere end 500 tilskuere til en kamp, kommer vi nok over…

BIF har i første omgang valgt at lukke cafeteriet, men der vil også blive mulighed for en øl efter træning og kamp fremover, den skal bare indtages siddende. Ligeledes er det sat et maksimum på 10 spillere pr. omklædningsrum, hvilket for +40-holdets vedkommende betyder, at de skal fordele sig i 2 omklædningsrum (4 inkl. modstanderholdet).

Og så starter +30-holdet onsdagstræningen igen på onsdag d. 23. september kl. 20, eftersom de allerede – som de første – har færdigspillet deres turnering. Træningen er åben for alle uanset alder. Klæd gerne om hjemmefra.

Indenfor den seneste uge er der i øvrigt blot registreret 3 smittede i Ikast-Brande Kommune (kilde: Statens Serum Institut / ssi.dk), så det er ikke her, problemet er størst – lad os gøre vores til, at det heller ikke er det i fremtiden.

Mikael