BOB +40 SEJREDE SUVERÆNT I TOPKAMP

Torsdag d. 17. septemper skulle rækkens to eneste ubesejrede hold med max point mødes på Herning Fremads baner.

Brande mandskabet var meget tændte og satte sig på spillet fra kampens start.

Midt i første halvleg fik Lars Duedahl en friløber, men afslutter lidt forkølet udenfor feltet og brænder den store chance.

Men heldigvis var Allan Kjærgaard mere skarp allerede minuttet efter, og på god stikning fra Danni Smøg scorede Allan køligt alene med målmanden til 1-0.

20 min. spillet fik Fremad et frispark på kanten af feltet, med Søren Laursen i Brande målet får bokset bolden væk.

23 min. spillet kommer Brande på 2-0 hvor Nicolaj Eg header Michael Laursens gode indlæg i kassen.

Anden halvleg var kun 5 minutter gammel da næste scoring kom. Summe finder genialt Eg i dybden, og med et “hårdt” indlæg som lander lige i Fremad målmandens handsker, så troede vi egentlig den bold var tabt, men målmanden ville det anderledes og taber bolden lige ned for fødderne af Dennis Lundstrøm, som nemt kan prikke bolden i kassen til 3-0.

45 min. spillet fik Fremad endnu et frispark lige uden for feltet, og denne gang bliver skuddet pareret ud til hjørnespark af Søren Laursen.

Få minutter senere kommer Brande også på 4-0. Indskiftede Bjarne Thisgaard presser målmanden hårdt ved en høj bold, som desværre for ham, lige taber bolden ned for fødderne af Henrik Skytte Mortensen denne gang, som resolut tordner bolden i kassen.

Det skal dog også siges, at Brande to gange undervejs i kampen var i undertal, da både Michael Laursen og Nicolaj Eg måtte i skammekrogen for ulovligheder.

De to holdledere Michael Andersen og Torben Jakobsen (skadet i topbraget) roser hele holdet for en kæmpe indsats med midtbanemotor Allan Kjærgaard som den mest iøjefaldende.