STORSEJR TIL BRANDE OLDBOYS +40

Lind skulle torsdag have fornøjelsen af at møde et yderst veloplagt 40+ hold. Normalt spilles der 11 imod 11 men på grund af mange afbud blev kampen afviklet som en 7 mands kamp dog på stor bane med målene flyttet frem til den store feltkant.

Kampen var kun 2 minutter gammel da Lars Duedahl bragte Brande foran og så kørte toget ellers derud af. I skal forskånes for detaljer om hver scoring da kampen faktisk ender 25-0 til Brande. Der blev scoret mange rigtig flotte mål. Blandt andet sendte Michael Summe Husum bolden i krogen på et godt langskud og Thomas Messi Svensson scorede et flot hovedstød og brændte så til gengæld nogle gevaldige store chancer så Brandes sejr kunne ha været endnu større.

Lind var faktisk også meget tæt på til sidst hvor bolden tog begge opstandere inden målmand Søren Laursen fik den i favnen.

Målscorerne for Brande var:

Lars Duedahl 8 mål

Nicolaj Eg 7 mål

Michael Summe Husum 3 mål

Thomas Messi Svensson 3 mål

Bjarne Tøf 2 mål

Torben Kjærgaard Jakobsen 2 mål

Lars Duedahl blev fortjent kåret som dagens spiller. Hele holdet skal dog roses for en bundsolid og koncentreret indsats.

Næste kamp for holdet er topkampen imod Herning Fremad. Denne kamp afvikles torsdag den 17.09. kl. 18.15 på Fremads anlæg.