Et mål var nok

Det udviklede sig fra start til en taktisk præget affære, hvor begge hold lurede på modstandernes fejl, da Brande Old Boys mandag tog imod Hammerum i +50-rækken.
Selvom begge hold flere gange i løbet af 1. halvleg smed bolden væk i opspillet, udløste det dog ikke de helt store chancer før i halvlegens allersidste sekunder, men BOB-keeper Ken Petersen valgte – helt bogstaveligt – at bruge hovedet og fik på den måde afværget en Hammerum-scoring.
Fra 2. halvlegs start lagde Brande de høje indlæg på hylden og forsøgte sig i stedet med mere direkte kombinationer, og efter 8 minutter gav det bonus, da Brian Dahl Thomsen sendte Jens Studsgaards aflevering i nettet fra tæt hold. Med føringen i ryggen kunne hjemmeholdet tillade sig at trække sig lidt tilbage på banen og overlade initiativet til gæsterne, der imidlertid aldrig fik spillet sig frem til oplagte chancer. Derfor endte opgøret med en smal etmålssejr til Brande, som dermed fortsat fører rækken med maksimumpoint og indtil videre kun har lukket et enkelt mål ind i fem kampe.
Kampens spiller blev Martin Bjærre, men også Kim Tranholm gjorde det bundsolidt som vikarierende forsvarsgeneral.