Opdatering

Med den seneste udmelding fra statsministeren fik vi da lidt at forholde os til. Det kan man have en holdning til – jeg har en, og det har I utvivlsomt også – men uanset hvad betyder det, at der ikke skal spilles organiseret fodbold før tidligst 11. maj. Det bakker vi som forening naturligvis 100 % op om.

I DBU Jylland-regi (senior- og ungdomsfodbold) betyder det, at man nu er inde i et scenarie med en enkeltturnering (hvis man overhovedet kommer i gang inden sommerferien), men hvad det kommer til at betyde for os i DGI-regi, afventer vi en melding om.

Jeg har dog svært ved at forestille mig, at det skulle kunne lade sig gøre at finde tid og plads i turneringsprogrammet til at afvikle 3-4-5 udsatte kampe, så modellen kommer nok til at minde om DBU Jyllands med færre kampe totalt, igen under forudsætning af, at vi overhovedet kommer i gang.

Men det gør vi da – lad os krydse fingre for det!

I mellemtiden kan  man jo passende holde formen ved lige med en løbetur i det gode vejr, lidt boldspil med ungerne (hvis man er så heldig, at de gider), et spil fodtennis med naboen over hækken eller få trænet teknikken, så man kan tage min. 100 ”på tåen”, når vi skal i gang igen, uanset om det så er med en bold, en toiletrulle, et påskeæg eller noget helt fjerde!

Nyd foråret!

God påske.

Mikael