God solid holdindsats

Brande presser allerede godt på fra start, hvilket også giver et par hurtige gode chancer. Mette modtager bolden på midten, dribler vejen op til feltet, hvor hun banker bolden sikkert i mål. Efter et godt opspil mellem Line og Lena, ender Lena med at scorer. Kort efter har Brande en hurtig kontra chance, hvor Mette scorer igen. Brande fortsætte med at presse på, og har mange gode chancer, hvor begge kanter kommer med frem, og laver gode indspil, som godt kunne have givet flere mål. Efter lidt tid, når Brande frem til et hjørne, hvor Lena lægger bolden perfekt ind, og Line header bolden i mål. Isenvad får dog herefter en kontra chancer, som de scorer på. Udover denne chance, var det ikke meget Isenvad kom frem til i kampen, hvor både et solidt spillende forsvar og Jane i målet viste sikkerhed. I stedet kom der flere chancer til Brande, og inden pausen får Mette scoret på en kontrachance, Lena banket den ind med et fladt skud udefra samt scoret på et opspil mellem hende og Line. Efter pausen bliver Brande ved med at presse på og efter 10 min. får Line prikket bold til Lena, som lister bolden i mål. Kort efter ser Pernille, at Line står fri i feltet, og hun serverer derefter bolden til Lena, der scorer. Lena og Line havde kampen igennem et godt sammenspil, og efter endnu et godt opspil mellem de to, er det Line der prikker den ind. Jane har kort efter et hurtig udspark, hvor hun sætter gang i en kontra, hvor Line scorer til kampens resultat. Kampen var kendetegnede ved det gode og hurtige sammenspil, som vi også så i foråret. En god holdindsat, hvor alle spillere spillede en god solid kamp.

Kampens spiller  blev en flyvende Mette Ejsing. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Michele Duedahl, Marianne Penitzsch, Camilla Mikkelsen,  Louise Weisman, Line Kaasbjerg Svensson, Lena Jensen og holdleder Dina Nygaard.