Nyt nederlag til BOB +50.

Brande sejrsvante hold i oldboysrækken for +50 er for alvor kommet ned på jorden efter nu tre kampe uden sejr. De seneste to kampe endda med nederlag. Modsat seneste hjemmekamp mod, hvor Brande fortjent tabte til Uhre Oldboys, var det en bitter pille at sluge med et nyt nederlag mod Herning Fremad på 2-3. Brande havde foretaget mindre taktiske ændringer med en mere talstærk midtbane med bl.a. de løbestærke Kenneth Thinggaard og Henrik Skytte Mortensen. Kampen startede helt efter planen med stærk dominans til Brande, der udmøntede sig i en række gode muligheder. Godt midt i første halvleg gav det pote efter godt opspil i højre side af Henrik Mortensen og Kai Varisbøl, hvor sidstnævnte med en god tværaflevering fandt Kenneth Thinggaard, der køligt udplacerede Hernings målmand. Fortjent 1-0 føring til Brande. Ikke længe efter gjorde samme spiller kunststykket efter med en scoring til 2-0 efter en knivskarp frispilning af Jens Studsgaard. Derefter troede alle, såmænd også Herning spillerne, at der var lagt op til en afklapsning af Herning. Trods yderligere muligheder til Brande måtte holdet nøjes med at gå til pausen med en 2-0 føring.

Den taktiske overvejelse fra Brande var nu, om man skulle gå en smule tilbage og spille mere henholdende. Udfaldet blev dog at fortsætte, hvor holdet slag i første halvleg for at se, om man kunne dræbe kampen med en yderligere scoring. Taktikken udmøntede sig i fortsat rigtig mange chancer, hvor dog den sidste skarphed manglede. Som det så tit sker i fodbold, når man ikke udnytter sine chancer, åbner det mulighed for modstanderholdet at komme tilbage i kampen. Det var lige det der skete, da Herning knap midt i anden halvleg udnyttede en misforståelse i Brande defensiv og en Herning spiller kunne ekspedere bolden i et tomt mål til reducering til 2-1. Klart gav det Herning troen på, at der måske kunne laves et comeback. Trods adskillige muligheder til Brande, herunder måske også snydt for et straffespark, da Henrik Skytte Mortensen blev løbet ned bagfra (desværre var VAR-dommeren ikke på sin plads), var det Herning, der scorede kampens næste mål på et langskud, hvor Ken Petersen ellers var nede og have kontakt med bolden, der dog ærgerligt via stolpen endte i mål. Med nu en stilling på 2-2 var det nu Brande, der skulle jagte sejren, hvilket resulterede i en omstilling til Herning, som blev udnyttet til at bringe holdet i front med kun tre minutter tilbage. Brande pressede på i de sidste minutter uden at komme til det helt store, og holdet måtte derfor notere et ærgerligt 3-2 nederlag mod et særdeles effektivt Herning hold, der kendte deres besøgelsestid med tre mål på fem chancer.

Brandes klart bedste var Kenneth Thinggard, der debuterede i syvmands bold. Udover sine to mål ydede han en kæmpeindsats, som desværre ikke blev belønnet med point. Brande indtager fortsat rækkens førsteplads, men dog en kamp mere end IFS 1, der med en sejr i den udsatte kamp kan bringe sig foran Brande.