Oldboys junior sejrede over topholdet

Oldboys A +32.

Holstebro-Brande 3-6.

En målrig affære gav fortjente point til Brande.

Onsdag d. 20 juni drog Brande til Holstebro og efter et nederlag til Holstebro på 3-1 i forårssæsonen var Brande ivrige efter at få revanche.

Kampen startede med et klart Brande overtag, hvor der var hurtigt boldomgang og hele holdet løb og kæmpede for hinanden.Føringsmålet til Brande faldt efter ca. 10 min, hvor Rasmus Nielsen (mus) headede på mål, som desværre blev reddet, men inde i det lille felt stod målræven Tommy Christensen og med en sikker venstre pote satte han den i mål til 0-1. Kort tid efter pressede brande endnu engang på og Danni Nørgaard slog en god bold i dybden til en fremstormende Thomas Lund, som sikkert scorede til 0-2. Efter denne scoring blev Holstebro forsat presset godt tilbage og det blev da også til 0-3 til Brande, da Lars Duedahl lå en helt og aldeles perfekt indlæg fra højre side, hvilket resulterede i, at Holstebro forsvareren gled ind i bolden og scorede selvmål.

Herefter var det lidt ligesom om, at Brande tog foden af speederen og overlod spillet til Holstebro, hvilket kostede en reducering, da Holstebro fik en kontra og afleverede den ind til deres angriber ved feltet, som skød mod mål, hvor han ramte Michael Kristensen (tyr) i bagdelen og bolden blev derved rettet af og gik i mål uden chance for målmand Søren Lauersen til pausestillingen 1-3.

I anden halvleg var Brande igen oppe på dupperne og pressede Holstebro godt tilbage på banen og det resulterede i endnu en scoring, da en velspillende Allan Kjærgaard lagde en god bolden i dybden til Turbo Thomas Lund, som sikkert lavede et mindre lop over målmanden til 1-4. Kampen bølgede herefter en smule frem og tilbage og begge hold kæmpede godt om pladsen på midtbanen, men det blev til et hjørnespark til Brande. Lars Duedahl tog hjørnesparket fra venstreside og lagde et millimeter præcis aflevering ind i feltet, hvor en godt kæmpende Michael Kristensen (tyr) kom flyvende og headede den stensikkert i mål til stillingen 1-5.

Kort tid efter fik Brande endnu et hjørne fra sammen side som før og igen lå Lars Duedahl et perfekt indlæg til Michael Kristensen (tyr), som igen kom først på bolden, men som desværre ramte stolpen. Bolden endte ved en Holstebro forsvarsspiller, som ikke fik sparket bolden væk og en godt kæmpende Michael Kristensen (tyr) generobrede bolden på baglinjen og sendte den bagud i feltet til en Allan Kjærgaard, som bragede den i målet til 1-6.

De sidste 10 minutter af kampen slap Brande taget i kampen og dette resulterede i to mål til Holstebro, hvorved kampen endte 3-6 til Brande, hvilket var fuldt fortjent. Dette efterlader Brande på en flot 3 plads i gruppen og sidste kamp inden sommerferien bliver spillet næste onsdag på hjemmebane mod Hammerum.

Kampens spillere blev Lars Duedahl og Tommy Christensen med 3 stemmer hver.