Storsejr i forårets sidste kamp

Tirsdag den 26. juni hjemme mod Herning KFUM

Forårets sidste kamp var mod Herning KFUM hvor Brande havde revanche til gode. Og der skulle heller ikke gå mange minutter inden Brande fik den første chance. Anne Sørensen fandt Gitte Holt foran mål, men afslutningen sad ved siden af målet. Og kort efter endnu en chance til Gitte Holt men denne afslutning sad lige på keeperen.

Der skulle dog gå lidt mere end 15 minutters spil inden det lykkedes for Brande at få hul på bylden. Anne Sørensen fandt igen Gitte Holt, som dog denne gang returnerede afleveringen til Anne som herefter fik spillet Line Kaasbjerg Svensson fri og hun kunne sikkert score til 1-0.

Og få minutter efter var Anne Sørensen igen på spil og denne gang i afslutterens rolle efter flot forarbejde af Line Kaasbjerg Svensson. Med en kølig inderside gjorde hun det til 2-0.

Inden pausen ville Herning også lige vise flaget og Jane Sandfeld måtte hive en stor redning frem efter kontraløb fra Herning. Dog er det Brande der slutter bedst af inden pausen da Line Kaasbjerg Svensson har 2 gode afslutninger dog uden mål til følge og pausestillingen blev 2-0.

Brande fortsætter stormløbet mod Herning målet efter pausen, men der skulle alligevel gå næsten 10 minutter inden det lykkedes at score yderligere. Anne Sørensen fandt denne gang Lena Jensen som med et hårdt skud i bunden af målet fik hamret bolden i mål til 3-0.

Øjeblikket efter måtte Jane Sandfeld igen i aktion med en stor redning, men heldigvis var hun klar trods det var begrænset hvad der var at lave.

Med 3 minutter igen gik det lige pludselig hurtig for Brande. Gitte Holt var trukket lidt ned i banen og fik bolden midt på. Det benyttede Line Kaasbjerg Svensson til at løbe i dybden foran målet og med en fin aflevering ned midt i banen kunne Line sikkert score til 4-0.

Minuttet efter opfangede Lena Jensen bolden på midten af banen og efter et par afleveringer frem og tilbage med Line Kaasbjerg Svensson stod Line alene med Herning keeperen, hun havde dog set Gitte Holt helt blank foran målet og med en perfekt aflevering skulle der blot en inderside på  fra Gitte til 5-0.

Og det var stort set samme oplæg til kampens sidste mål. Lena Jensen fik bolden på midten og afleverede den til Line Kaasbjerg Svensson, som igen fandt Gitte Holt og hun fik endnu engang bolden i mål til kampens slutresultat 6-0.

Kampens spiller blev Marianne Panitzsch. Holdet bestod desuden af Lena Jensen, Line Kaasbjerg Svensson, Camilla Mikkelsen, Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Louise Schnedler, Anne Sørensen, Gitte Holt og holdlederne Karina Kjærgaard Jakobsen og Dina Nygaard.