Uafgjort til Brande Old Girls

Tirsdag 19. juni ude mod Herning IK

Brande kom godt fra start i dagens udekamp mod Herning IK, hvor Lena Jensen fik sendt et hårdt skud mod mål. Desværre endte bolden i maven på Line Kaasbjerg Svensson, som mistede luften.

Herning var som sædvanlig farlige på deres fremstød som hovedsageligt består af lange ud spark fra keeperen og så forsøge at løbe fra Brandes bagerste og efter 4 minutters spil måtte Jane Sandfeld hive en af de helt store redninger frem og give hjørnespark.

Næste chance tilfaldt igen Brande, hvor Line Kaasbjerg Svensson havde en god afslutnings mulighed, men afslutningen sad lige på Herning keeperen.

Og i stedet er det Herning der på kontra scorede til 1-0 uden chance for Jane Sandfeld i kassen.

Næste angreb var Brande dog meget tæt på at udligne da Line Kaasbjerg fandt Lena Jensen som sendte et godt skud afsted som Herning keeperen havde svært ved at holde, men desværre uden mål.

Brandes næste chance var til Anne Sørensen som fik bolden fra Line Kaasbjerg Svensson. Hun vendte hurtigt rundt og fik afsluttet så Herning måtte give hjørne.

Herning var stadig farlige og Jane Sandfeld måtte hive endnu en stor redning frem inden Line Kaasbjerg minuttet efter på en lang aflevering fra netop Jane Sandfeld fik prikket bolden forbi Herning keeperen, men desværre nåede en Herning spiller tilbage og fik en lang tå på og sendte bolden til hjørne.

Efter 17 minutters spil var Camilla Mikkelsen hurtig til at tage et frispark, hun fandt Lena Jensen, som igen fandt Anne Sørensen. Anne spillede Pia Holt Kjærgaard i dybden og selvom hun næsten ikke ramte bolden lykkedes det at få den trillet i mål til udligningen 1-1. Dette var også pausestillinegn

Efter pausen fortsatte chancerne i begge ender med Brande som det klare overtag og Herning der levede på kontra chancerne og som det er sket flere gange i år så kom Herning igen foran 2-1 på et lidt tvivlsomt mål hvor der burde have været frispark til Brandes keeper Jane Sandfeld.

Men heldigvis fortsatte Brande presset og kom frem til flere gode chancer og endelig med 30 sekunder igen var Lena Jensen hurtig til at tage et kort hjørne i samarbejde med Line Kaasbjerg Svensson og efter et par afleveringer mellem de 2 kanonerede Line bolden i mål til slut resultatet 2-2.

Kampens spiller blev Marianne Panitzsch. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Line Kaasbjerg Svensson, Pia Holt Kjærgaard, Lena Jensen, Anne Sørensen, Camilla Mikkelsen, Gitte Holt, Louise Schnedler, holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen og linjevogter Magnus Kjærgaard Jakobsen.