Oldboys +50 stadig ubesejret

Ny sejr til BOB +50 mod Kølkær Fasterholt

Brandes tophold tog imod Kølkær i mandagens kamp i sommervarmen. Som så mange andre modstandere forsøgte Kølkær sig med en massiv defensiv mod et Brande hold, der fra starten satte sig på kampen med tålmodigt og kontrolleret spil. Klart var det svært at komme til de helt store chancer, men Brande formåede trods alt at spille sig til en række halve chancer. Der skulle gå til midten af første halvleg inden det lykkedes Brande at prikke hul på bylden. For en gang skyld fangede Brande Kølkær i ubalance, da Sigurd Kristensen med en dyb og præcis stikning fandt Kai Varisbøl, der koldblodigt med tåen prikkede bolden forbi en fremstormende målmand. Fortjent 1-0 føring til Brande. Så troede man det skulle blive startskuddet til yderligere Brande scoringer, men nej, det skulle blive Kølkær, der nogle minutter senere bragte balance i regnskabet med en scoring til 1-1. Det var dog stadig Brande, er var i teten, og holdet bragte sig også på ny foran efter en sjælden scoring efter et indlæg på hjørnespark, hvor Ole Radoor serverede bolden i panden på Kim Tranholm. 2-1 til hjemmeholdet, hvilket også var stillingen ved pausen.

Brande fortsatte det massive pres efter pausen og chancerne tog til i antal og størrelse, men for det meste manglede den afgørende kvalitet i afslutningen eller man tøvede så en modstanderfod kunne komme imellem. De gange Kølkær truede Brande målet kunne tælles på en hånd. Den afgørende scoring til Brande 3-1 skete efter et godt opspil i venstre side, hvor Torben Mechlenburg serverede et knaldhårdt og præcist indlæg til Steffen Eriksen, der viste sit gamle angriberinstinkt, ved koldblodigt at styre bolden i mål. Kampens flotteste detalje. Det blev ikke til yderligere scoringer i kampen, og hjemmeholdet kunne føje endnu en sejr på 3-1 til sejrsrækken. Fuldt fortjent, men alt for lille sejr.

Kampens spiller hos Brande blev fortjent Steffen Eriksen, der udover sin flotte scoring også levererede en kæmpe arbejdsindsats.