BOB +45 fik 7 på stribe.

Torsdag d. 24. maj gæstede holdet Hammerum IF. Kampen blev spillet på en hård og tør græsbane som man nok ser de fleste steder lige nu. Indenfor de første 10 minutter kom udeholdet også bedst fra start og kom frem til flere gode forsøg, bl.a. havde Eg et par gode forsøg tæt på.
13 min gentagne pres fra Brandes side giver et godt skud forsøg udefra, Nicolaj Eg skyder fra kanten af feltet ude ved stolpen, men målmanden redder flot med en fiberredning.
18 min sukkerbold fra Summe, han spiller Thinggaard helt fri og alene med målmanden skyder han ham lige i dunken, selvom en hel fri Eg stod klar til at score i det tomme mål. Endelig kom målet, 22 min spillet hvor Thinggaard gjorde skaden god igen, han smækker et indlæg i bagrummet, hvor Summe stiger til vejrs og header den ind modsat målmanden. Kort før pausen scorer Michael Laursen fra nul grader, han smider bolden indover og den sejler direkte op i modsatte krog til 2-0.
Anden halvleg var kun små 5 min gammel, hvor et indlæg fra Sigurd “Chr. Eriksen” Kristensen sejler ind forbi Harry Kane og ind i kassen.
Få minutter senere og Hammerum første angreb i anden halvleg, de splitter BOB’s forsvar, men Bjarne Thisgaard redder flot fra en hel fri Hammerum angriber.
43 min betød desværre mål til hjemmeholdet, en fejl aflevering på midten af banen, giver kontra til Hammerum og de scorer til 3-1 i den korte hjørne.
48 min Summe men frispark knap vorbei krogen.
50 min langskud fra Kjærgaard på stolpen efter ping pong med Eg, Henrik Mortensen følger dog flot op og scorer, men dommeren fløjter meget tvivlsom for offside, Brande +45 vinder kampen fortjent 3-1. Fidusbamsen BOB gik til midtbaneslideren Kenneth Thinggaard med hele 3 stemmer foran en velspillende Martin “Fernandez” Nielsen i forsvaret med 2 stemmer.
Næste kamp er torsdag d. 31. maj for holdet mod rækkens nummer 2 Snejbjerg på Brande Stadion.