BOB +45 smadrede rækkens nummer 2.

Torsdag d. 31. maj var der topopgør mellem rækkens nummer 1 Brande og nummer 2 Snejbjerg. Kampen blev spillet på byens grønneste plæne, nemlig kunstgræsbanen. Holdet måtte i dagens topkamp undvære holdets krumtap holdleder Michael Andersen, som var taget på luksus ferie med familien. I hans fravær gik man fra hans traditionelle opstilling 4-4-2 til den mere moderne hollandske 3-5-2 opstilling.

Kampen var kun 5 minutter hvor Summe med et godt indlæg endte ved Eg inde ved straffesparkspletten, men helflugteren reddede Snejbjergs sprællede målmand Willy Bjerg desværre og i denne periode pressede hjemmeholdet meget på for scoring. Angrebskollega Summe havde også to meget nærgående forsøg lige forbi stolperne.

10 minutter spillet kom målet endeligt, et godt indlæg fra Torben (Søren Colding) Jakobsen røg bagest i feltet, hvor Nicolaj (CR7) Eg headede læderet i kassen til 1-0 føring.

Få minutter senere blev Eg dobbelt målscorer, hvor et indlæg fra Summe endte i bagrummet, hvor Eg så sikkert scorer i den lange hjørne til 2-0.

Kampens flotteste mål kom fra manden med de gule strømper, nemlig den tidligere IFS spiller Kenneth Thinggaard. Han fører bolden op på midten, spiller Eg som så spiller bolden perfekt ned mellem 2 Snejbjerg spillere, og alene med målmanden placerer Kenneth den sikkert ind i kassen til halvlegsresultatet 3-0.

Anden halvleg foregik faktisk også kun på hjemmeholdets præmisser og i den styrende rolle og med to flotte hovedstødsmål. Det første efter et perfekt hjørnespark fra Henrik ”Skytte” Mortensen, som i dagens anledning havde købt nye fodboldstøvler, da han ikke ville stå tilbage for Thomas ”Messi” Svenssons flotte støvler. Skyttens indlæg kom Summe flot op til, og headede den sikkert i kassen til 4-0. Få minutter senere kom scoringen til 5-0. Hjørnespark fra modsatte side fra Thinggard kom Torben Jakobsen ”højst” op til og pandede den hårdt i kassen. Hele holdet skal roses for en god kamp på det grønne græstæppe. Holdet spiller hjemme igen torsdag d. 7. juni kl. 19,00 mod IFS 1.

Facit: Brande OB – Snejbjerg 5-0

Tilskuere 6 incl. Bjarne Tøf som kom i halvleg.