BOB +32 fik remis mod IFS

Brande skulle forsøge at følge op på den flotte 4-0 sejr i sidste kamp, men onsdagens modstandere var det rutinerede Ikast FS hold så der skulle præsteres fra start.
Dette valgte Brande så ikke at gøre fra kampens start og Ikast FS var max klar, hvorfor IFS pressede godt på. Dette gav pote, hvor IFS slog et indlæg fra venstre side og ind i feltet, hvor Brandes forsvar og målmand ikke fik afstemt tingene, hvorefter der stod 0-1 til IFS. Brande kom bedre med ind i kampen og specielt kontra løbene voldte IFS problemer. Dette endte da også med en scoring til Brande, hvor Lars Duedahl  opsnappede bolden midt på banen, tørrede et par IFS spillere og sikkert satte den ind med en rolig inderside til 1-1. Begge hold forsatte det høje tempo og gik til pause med stillingen 1-1.
Fra anden halvlegs start satte Brande sig på spillet og pressede IFS langt tilbage på banen og kom til flere chancer, men ind ville bolden ikke. Som anden halvleg forløb fik IFS mere fat i kampen og fik også scoret til 1-2 på et flot langskuds mål. Herefter pressede Brande på og en helt kanon drible tur af Rasmus Langelund i højre side endte ved kanten af feltet, hvor han blev nedlagt af en IFS forsvarsspiller og dommeren pegede på straffesparks pletten. Rasmus Langelund var så træt efter den lange drible tur, hvorfor Lars Duedahl tog bolden, lagde den ved pletten og stensikkert satte den ind til 2-2, til stor jubel for holdkammeraterne og de mange fremmødte tilskuere…..
Kort tid efter fløjtede dommeren kampen af, som sluttede 2-2 og begge hold delte i porten.
Kampens spiller blev den evigt kæmpende Danni Nørgaard med 4 stemmer udtaler holdleder Michael “Tyr” Kristensen.