6 på stribe til BOB +45

Første hjemmekamp var så i runde 6 og det blev også til en sejr til Brande’s +45 over Herning Fremad.

Brande var klar bedst fra start til slut. Allerede i 4 minut headede Skytte lige forbi mål, på et godt indlæg fra Studs. 4 minutter senere sender Kjærgaard en sukkerbold i dybden til Ejstrup Allan, der desværre får overplaceret hans skud så den går snært forbi fjerneste stolpe. I det 10 minut prøver Kjærgaard så fra distancen, Herning’s målmand klarer flot. 2 minutter senere ville Summe også prøve fra distancen, hans afslutning preller af på overligggeren. Stadigvæk ingen mål.

I kampens 15 minut ligger Jens Studsgaard et super indlæg ind fra højresiden, som ligger mega præcis til Henrik ”Skytte” Mortensen, men han kunne ikke helt nå op til bolden formoder vi. Derfor besluttede han sig for, som i en anden Louis Nielsen reklame at volley smash til bolden/mågen. Det resulterede i et fortjent gult kort, og lod sit hold i stikken de næste 10 minutter.

Det så længe ud til at der ikke skulle scores i første halvleg. Dog i halvlegens 29 min 50 sec ville Kjærgaard det anderledes, da han helt fri i feltet fik bolden serveret på sølvfad via et godt indlæg fra højresiden af fynboen Lasse og via Skyttes hoved denne gang, og så sparkede Kjærgaard bolden sikkert i kassen til 1-0.

Anden halvleg forløb som første. Brande i fuld kontrol. Skulle dog hen i kampens 48 minut før scoringen til 2-0 kom. Studs kom fri på højre flanke, sendte en præcis aflevering ind over, hvor en flyvende Nicolaj Eg helflugtede bolden i kassen og scorer for 4. kamp i træk. 3 minutter senere spiller Skytte og Summe ping pong igennem venstre side, ender med at Summe servere bolden ind til Thomas ”Messi” Svensson. Hans nye Messi støvler svigtede ikke, sikkert sparket ind med ydersiden og for 3. kamp i træk lyner Svensson’s nye støvler, så pt er Brande´s angribere brandvarme 🙂

Herning havde et skud på målet i hele kampen, da de havde forvildet sig 10 meter ind på Brande’s banehalvdel midt i anden halvleg, der skyndte de så at afsluttte og så hjem og stå i forsvaret igen.

Kampens spiller blev Michael ”Summe” Husum.

Holdleder Michael Andersen og dommeren vil gerne takke Magnus Kjærgaard for en super indsats på sidelinjen som linjevogter, og skal roses for at han ikke vinkede nogle offside kendelser mod selvfølgelig hjemmeholdet Brande.