Første nederlag i år til BOB +32.

Tirsdags kampen d. 1. maj bød på en længere køretur til brande spillerne som skulle til Holstebro. Brande skulle forsøge at forsætte den gode stime, hvor holdet indtil videre ikke havde tabt en kamp i sæsonen. Brande tog kun afsted med 12 mand, eftersom det ikke var muligt at samle flere spillere til dagens kamp.
Første halvleg startede i et højt tempo, hvor begge hold ville frem på banen og det kastede også flere gode chancer af sig til begge hold. Efterhånden som første halvleg skred frem fik Brande mere og mere fat og specielt Brandes midtbane drev gæk med Holstebro. Dette resulterede i en fortjent 0-1 føring til Brande, hvor “striker” Thomas Funderskov sikkert lobbede bolden over en liggende Holstebro målmand. Herefter forsatte Brande det gode spil, men som 1 halvleg nærmede sin afslutning fik Holstebro mere fat og lagde et godt pres på Brande dog uden at komme til helt store chancer.
Ved 2 halvlegs start forsatte det i højt tempo, men Holstebro bed sig desværre mere fast i kampen og overtog spillet. Dette resulterede i en 1-1 udligning, hvor Holstebro efter et indkast i højre side fik forlænget bolden til en spiller som stod inde ved straffesparks pletten og sikkert satte den ind bag en chanceløs målmand i Brande målet. Dernæst gik der ikke længe før Holstebro kom i front med 2-1 på en tro kopi af deres første mål. Brande formåede aldrig at svare igen med en scoring, dog flere gode chancer, men ind ville bolden desværre ikke. Men med ca. 15 min tilbage af kampen skød Holstebro på mål som blev rettet af og endte lige foran mål ved en Holstebro spiller, som sikkert satte den ind til 3-1. Herefter måtte Kaj og Kenneth Thinggard begge udgå med skader, men grundet ingen udskiftere røg Kenneth Thinggard på målet og Michael Weismann fra målet og ind i forsvaret. Kampen sluttede 3-1 til Holstebro og kampens spiller for Brande blev en godt kæmpende Kenneth Thingaard med 5 stemmer.