Endnu en storsejr til BOB +45.

3. Maj skulle BOB +45 holdet møde Tjørring på udebane. Det viste sig hurtigt at det blev en kamp, hvor BOB sad fuldstændigt på kampen.
Der var ikke spillet mere end 8 min inden Michael Laursen fik sig taklet sig igennem Tjørrings forsvar og scorede til 1-0.
Allerede 2 minutter senere var den gal igen. Eg sparker frispark, der uheldigvis for Eg rammer stolpen, men så var Thomas Svensson hurtigt over riposten og sparker den sikkert ind til 2-0.
I 13 minnut fik Eg en kæmpe chance, men mistimer afslutningen. I det 20 minut gjorde Eg dog skaden god igen, da han sten sikkert afslutter en BOB angreb til scoring 3-0 i det korte hjørne.
24 minutter spillet får Eg så en friløber, som også bliver sikkert sat ind til 4-0. I det 26 minut spiller Eg flot Laursen fri i dybden. Laursen bliver dobbelt målscore, da han omsætter chancen til 5-0. Lige inden pause teen scorer BOB til 6-0, hvor Summe kommer fri på kanten, servere klatten til en fri Svensson inde foran målet som dirigerer bolden i kassen med hans anden scoring.

”Halvleg snak. Svensson nye støvler er brandvarme 2 kasser og en assist”

2. halvleg var ikke andet end 6 minutter gammel, da Nicolaj Eg får sparket bolden i kassen efter klumpspil i feltet og scorer hans 3. mål i kampen. 44 minutter spillet ville fynbo Lasse Knudsen også på scoringslisten, da han spækker på kassen udenfor feltet, med den kolde højre, bolden stryger lige op i krydset til 8-0.
45 minut kort svigt i koncentration fra BOB, gav en chance til Tjørring som de omsatte til 8-1. På deres første chance i kampen.
Resten af kampen var BOB stadig spil styrende og kom til flere gode chancer, dog uden at det resulterede i flere kasser.
Slut resultat 8-1 til BOB.

Bedste spillere for BOB var Martin ”Tømrer” Nielsen og Thomas ”Messi” Svensson udtaler holdet topchef Michael Andersen.