Senior Old Boys +40 fik sejr i afgørende kamp mod Bording

Kun en sejr talte i kampen mod Bording, som inden mødet var ubesejret, og da Brande havde tabt en kamp ville en sejr til Brande få holdene til at bytte plads. Kampen på den regntunge bane blev en meget intens affære. Efter 10 min. hvor holdene prøvede hinanden lidt af, blev det mere og mere tydelig hvem der havde midlerne til at kunne vinde kampen. Brande kom foran 1-0 ved topscorer Søren Prøhl og senere 2-0 ved altid energiske Bjarne “Tøf” Kristensen inden Bording fik reduceret inden pausen. Men hvis Bording troede de var ved at have fat, blev det modsatte bevist, da Brande fik sig bragt på 5-1 i løbet af 10 flotte minutter af 2. halvlev. Målscorere var Søren Prøhl med endnu 2 “kasser og Lars Poulsen med den sidste fuldtræffer. Bording fik reduceret til 5-2 og tættere kom de ikke. Brande kørte rutineret sejren hjem, hvilket fik Bording til at blive en smule frustreret til sidst. Brande holdet ligger nu til den endelige puljesejr inden den sidste kamp mod Sdr. Felding. Hele holdet spillede en meget stabil kamp og Søren Prøhl, som for anden kamp i træk scorede hattrick fik også fidusen for anden kamp i træk.