Superveteraner slår Herning KFUM i topkamp

Superveteranerne fra Brande Old Boys er stadig med i kampen om at vinde rækken, anden pladsen blev forsvaret mesterligt i hjemmekampen mod Herning KFUM. Brande vandt fuld fortjent kampen med 4-2, en sejr der nemt kunne være blevet større hvis alle chancer var blevet udnyttet optimalt. Brande fik en superstart da Åge Kristensen efter ca. 10 minutter udplacerede KFUM målmanden efter en flot frispilning af Kent “Post” føringen varede dog kun få minutter, da KFUM scorede på et flot langskud uden chance for Klaus Christiansen i målet, Midt i halvlegen går Torben Mechlenburg igennem i venstre side og ligger en perfekt aflevering til Åge Kristensen som bringer Brande foran 2-1 – herefter skal vi hen til midten af anden halvleg inden der bliver scoret igen – efter et frispark på kanten af feltet spiller Jørgen Laursen bolden til Åge Kristensen som “lidt heldigt” med hælen udplacerer KFUM målmanden for 3 gang. Det lykkedes Herning KFUM at reducere til 3-2 og herefter havde de flere chancer for at udligne men forsvaret “stod” godt!  I slutminutterne slukkede Max Schaumann så lyset for Herning med et flot “Jon Dahl” mål  –  en velplaceret inderside, helt uden chance for Hernings målmand!Fidusen gik til 3 måls skytten Åge Kristensen  –  men alle spillede en rigtig god kamp som lover godt inden de sidste 3 kampe – det ligner en rigtig finale kamp mod Ikast i sidste spillerunde – næste kamp er næste mandag mod Herning Fremad i Herning.