Sejr i sæsonens første kamp

Tirsdag den 10. April ude mod Herning IK

Sæsonens første kamp stod på udebane mod Herning IK som Brande normalt spiller lige op med og dagens kamp var ingen undtagelse.

Kampen starter med flere gode chancer og allerede efter det første minut har Herning et hjørnespark og på efterfølgende indlæg opstod der tumult i Brande feltet, men heldigvis lykkedes det at få ryddet op.

I stedet gik det hurtigt den anden vej, hvor Lena Jensen drev bolden frem. Hun fandt Marianne Andersen som fik lokket HIK keeperen ud af målet, herefter spillede hun Lena Jensen som sikkert kunne sende bolden i mål til en 1-0 føring til Brande efter kun 2 minutters spil.

Men Herning var ikke ufarlige og få minutter senere kom de i kontra og 2 mod en havde Jane Sandfeld i målet ikke en chance og der blev udlignet til 1-1. Herefter fulgte flere gode chancer. Først Marianne Andersen som fik skudt udefra – den fik keeperen vippet over mål til hjørne. På efterfølgende hjørne sendte Lena Jensen direkte på overliggeren fra hjørnesparket.

Halvlegens sidste chance til Brande var til Marianne Panitzsch, men afslutningen sad lige over målet. Pause stilling 1-1.

Brande blæste til angreb fra start i 2. halvleg og allerede i første minut havde Lena Jensen 2 gode chancer. Første var en kontra, hvor afslutningen sad lige på keeperen og kort efter med en god afslutning, hvor der blev hjørne.

Lena Jensen var slet ikke færdig. Minuttet efter sendte hun en fin aflevering til Marianne Andersen som helt fri sendte afslutningen lige på keeperen. Og øjeblikket efter sendte hun den selv på stolpen, men den ville ikke ind.

Herning havde dog ikke givet op og levede en del på kontra, men med en stærk defensiv var det ikke de helt frie chance de spillede sig frem til. Dog måtte Jane Sandfeld efter 8 minutter hive en flot fodparade frem. Efter 11 minutters spil slap Marianne Andersen igen fri og helt alene med HIK keeperen burde hun havde scoret, men bolden triller lige ved siden af målet.

Efter 15 minutters spil kom forløsningen endelig. Marianne Panitzsch fandt Marianne Andersen som afdriblede et par HIK spillere og denne gang sikkert sendte bolden forbi HIK keeperen med en afslutning i bunden af målet til 2-1 til Brande.

Brandes sidste gode chance tilfaldt Louise Schnedler som blev spillet fri af Lena Jensen, men bolden blev sendt forbi målet.

Netop som kampen var ved at rinde ud fik Hik et tvivlsomt frispark lige ude for Brandes felt, som kunne vise sig at være ret farlig, men med en godt placeret fod fik Marianne Panitzsch afværget den sene udligning og Brande kunne hive sejren hjem i sæsondebuten. 2-1 til Brande.

Kampens spiller blev Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Camilla Mikkelsen, Henriette Lind Eriksen, Marianne Panitzsch, Marianne Andersen, Jane Sandfeld, Annika Sønderlund, debutanten Louise Schnedler, holdlederne Karina Kjærgaard Jakobsen og Gitte Holt og linjevogter Magnus Kjærgaard Jakobsen.