Double up for BOB +50

Fortjent hjemmesejr 2-1 til BOB +50 mod Herning Fremad

Brande skulle forsøge at følge op på udesejren mod Uhre i sæsonåbningen, da holdet tog i mod Herning Fremad. Det var Brande, der med vinden i ryggen tiltvang sig overtaget fra kampens start mod et Herning hold, der stod dybt på banen. Dette til trods lykkedes det Brande at tilspille sig en række gode muligheder. Bl.a. var Mogens Laugesen tæt på i et par situationer. Det skulle dog gå et stykke ind i kampen før Brande bragte sig foran. Det var Kai Varisbøl, der med et godt langskud overlistede Hernings målmand, der måske havde forventet et indlæg. Brande var tæt på at bringe sig yderligere i front, da Kim Plade Kristensen med en hammer af et langskud ramte overliggeren. Pausestillingen blev 1-0 til Brande, en fortjent føring ud fra spil og chancer.

Kampbilledet var det samme fra anden halvlegs start med Brande som det hold, der havde et spillemæssigt overtag, mens Herning lurede på kontrastød, når Brande mistede bolden. Det var en sådan situation, der førte til scoring til Herning, da man udnyttede nogen passivitet i Brandes til at score via den ene opstander uden chance for Ken Petersen, der var tilbage i målet med en god indsats.

Der skulle dog ikke gå længe inden Brande igen bragte sig foran efter en god en to kombination, hvor Kim Plade serverede et knaldhårdt indlæg tæt på mål, hvor Kim Tranholm fik ekspederet bolden det sidste stykke over stregen. Der var fortsat gode muligheder til begge hold, men heldigvis lykkedes det Brande at køre sejren i hus og dermed få yderligere tre point ind på kontoen.

Samlet set en fortjent sejr til hjemmeholdet, der havde sin klart bedste spiller i Kim Plade, der både offensivt og defensivt leverede en fornem indsats.