Nederlag til Brande Old Girls

Tirsdag den 22. august hjemme mod Ikast KFUM

Kampen var knapt sparket i gang inden Ikast havde deres første store chance, som endte ud i hjørnespark. Og Ikast fortsatte deres pres de første 7-8 minutter inden Brande fik samlet forsvaret.

Brandes første chance tilfaldt Monica Kousgaard, som sendte en godt spark udefra men uden held. Kort efter har Dina Nygaard en chance, men hendes afslutning sad lige på keeperen.

Herefter foregår meget af spillet på midtbanen og lidt frem og tilbage. Men efter 18 minutters spil måtte Jane Sandfeld hive en af de store redninger frem. En Ikast spiller løber fra Brandes bagerste, men heldigvis var Jane på plads og fik afværget. 2 minutter senere er den gal igen. Denne gang lykkedes det også Ikast at få den forbi Jane Sandfeld, men Camilla Mikkelsen reddede bolden på stregen.

I stedet var det, nok lidt ufortjent, Brandes Line Kaasbjerg Svensson der med et godt hug fra kanten af feltet sendte bolden i hjørnet til 1-0 til Brande som også var pause stillingen.

Efter pausen blæste Ikast igen til angreb og Jane Sandfeld måtte efter 2 minutter igen finde en stor redning frem. Men Brande var ikke ufarlige og et parminutter senere var Malene Søgaard og Dina Nygaard i samspil og med Malene Søgaard som afslutter. Desværre sad afslutningen lige på keeperen.

Minuttet efter er Ikast igen tæt på. En Ikast spiller får med en Brande spiller på nakken kæmpet sig mod mål og Jane Sandfeld får i liggende tilstand reddet bolden.

Men det var en stakket frist. Efter 8 minutters spil lykkedes det Ikast at sende en bold i dybden og en Ikast spiller kunne derefter drible forbi Jane Sandfeld og sikker udligne til 1-1. Og minuttet efter var den gal igen. En lang bold og bolden der blev prikket ind under Jane til 1-2.

Ikast 3 mål var en sand perle. Et langskud der blev sendt ind under overliggeren til 1-3. Ikast sidste mål var en tro kopi af deres første mål og blev til slutresultatet 1-4 til Ikast.

Kampen sluttede desværre med en skade til Brandes Dina Nygaard efter en alt for hård tackling af Ikast bagerste spiller.

Kampens spillere blev Line Kaasbjerg Svensson og Malene Søgaard. Holdet bestod desuden af Dina Nygaard, Monica Kousgaard, Gitte Holt, Elsebeth Østergaard, Camilla Mikklsen, Jane Sandfeld, Henriette Lind Eriksen og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.