Senioroldboys +40 stadig ubesejret.

Senioroldboys sejrede suverænt med 4-0 i topkamp.
Mandag d. 21. august drog holdet til Vildbjerg for at møde rækkens nummer 3. Fra kampens start styrede Brande overalt på banen og efter ganske få minutter, fik Eg en stor chance inde i det lille felt, men afslutningen var svag og lige på målmanden.
I det 6. minut en ny god chance, hvor Allan Kjærgaard skyder over.
15 min spillet og Brande offside fælde kikser, som udløser en okay chance til Vildbjerg, men Svensson Rønnow klarer skærene af.
17 min spillet og endelig mål til Brande og fortjent 1-0 føring. Søren Prøhl spiller Summe total fri i dybden som tager et træk og bliver fældet i feltet, som burde have givet straffespark, men returen hopper videre til Michael Laursen der dog først brænder det store tilbud, men bolden kommer retur til ham og denne gang scorer han.
18 min langskud drøn fra Torben K. Jakobsen men målmanden må ud i fuld længde for at redde skuddet.
Anden halvleg var få minutter gammel da indskiftede Jens Studsgaard smed en sukkerbold fra højresiden ind i pandebrasken på en svævende Søren Prøhl som sikkert headede bolden i kassen til 2-0. Brande spillede en rigtig god gang fodbold denne aften og 7 min inde i anden halvleg blev det også til 3-0, en afslutning fra Martin Nielsen fra kanten af feltet blev rettet “lidt” af ved en Vildbjerg forsvarsspiller, hvor læderet strøg over i den lange hjørne. Midt i halvlegen blev det til 4-0 til Brande, noget opspil fra Vildbjerg blev forpurret af energiske Allan “gulddrengen” Kjærgaard på midten, hvor bolden ryger over til Nicolaj Eg, som ser målmanden står skidt inde i målet, så med venstrepoten scorer han langs jorden fra 25 mtr’s afstand. Brande havde flere muligheder for at vinde større, men kampens resultat forblev 4-0 til topholdet Brande.
I den kommende weekend skal holdet forsvare deres landsmesterskabs titel fra sidste år LM DGI træf stævne.
Dagens spiller i Vildbjerg blev en godt kæmpende og målscorer Søren Prøhl i angrebet.