Første hjemmesejr

Brande Oldboys’ +45-hold jagtede torsdag endnu engang sæsonens første hjemmesejr, da holdet fik besøg af bundholdet Lind, og denne gang lykkede missionen, endda ganske komfortabelt.
Efter små 10 minutter spillede Ole Jensen bolden i dybden til Mikael Lund, som sendte den på tværs til Carsten Thinggaard, og så stod det 1-0. Efter 20 minutter nåede Mogens Laugesen bolden på selve baglinjen, så op og spillede den ind til Ole Jensen, som gjorde det til 2-0. Fem minutter før pausen endte bolden hos Ole Thisgaard, som tog et par træk ind i banen og fra kanten af feltet sparkede den i nettet til pausestillingen 3-0.
2. halvlegs to højdepunkter var signeret Kai Varisbøl. Først erobrede han bolden på egen banehalvdel, og da ingen gik i ham, fortsatte han sit sololøb og bankede bolden i kassen til 4-0. Fem minutter før tid modtog han en lang aflevering fra Mikael Lund, hvorefter han først satte Linds bageste mand af og derefter afdriblede målmanden, inden han scorede sit andet mål til slutresultatet 5-0.